Kamenorezac - Nekoliko reči o nama

Osnovana 1983

Kamenorezačka  radnja Novi Stil osnovana je 1983. godine, sa sedištem u selu Krvavica, 10 km udaljenom od Grada Kruševca. Osnivač firme je kamenorezac Mile Marković.

Od početka postojanja do danas, trudimo se da održimo kvalitet rada, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih mušterija, kao i godine poslovanja koje su iza nas.

Zbog interesovanja iz različitih regiona, omogućili smo pristup našim uslugama i u prodajnim objektima sa sedištem u Kladovu i u Stopanji.

Nadamo se uspešnoj saradnji, na obostrano zadovoljstvo

Kamenorezačka radnja Marković.

Novi Stil

Od osnivanja, pa do danas, kamenorezačka radnja beleži veliki napredak u poslovanju. Kao dokaz tome, govori veliki broj zadovoljnih kupaca, kako širom naše zemlje, tako i Evrope.

Naše poslovanje ne zasniva se samo unutar granica naše zemlje. To dokazuju fotografije naših radova širom Evrope i opravdavaju ime naše firme ” Novi Stil” (uvek spremni da čujemo vaše ideje i budemo korak ispred konkurencije).

Iako smo jedna uspešna, porodična firma, sa dugogodišnjim iskustvom, još uvek učimo i pratimo svetske trendove na velikim sajmovima građevinarstva, kao što su: Nirnberg- Nemačka, Verona- Italija.

Iskustvo

Na sajmovima razmenjujemo znanje i iskustva sa našim kolegama širom sveta. To znanje prenosimo na naše proizvodne pogone, pa u vaše domove ili groblje ukoliko je reč o sećanju na vaše najmilije.

Savremenim mašinama i vozilima omogućavamo isporuku i ugradnju na bilo kojoj destinaciji.

Mnoge od ponuđenih materijala biramo direktno na rudnicima širom sveta. Pažljivim odabirom, bilo da je to mermer, granit ili kvarc, u mogućnosti smo da damo garanciju na ugrađeni materijal. Neke od zemalja iz kojih uvozimo su: Južnoafrička Republika, Italija, Španija, Indija, Kina, Grčka…

Materijali su provereni i postojani na sva godišnja doba i uslove. Stižu u blokovima, tako da dalju obradu do konačne namene, obavljaju naše mašine, kako bi Vi, kao krajnji korisnik dobili ono što smo dogovorili.

Kamenorezac

Opremljeni savremenim mašinama i kvalitetnim materijalima, Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Bilo da radite renoviranje poslovnog ili stambenog prostora, u mogućnosti smo da ispunimo sve Vaše zahteve. 

Iscrtavanje spomenika

Kamenorezačka radnja Novi Stil – Vrlo precizno i realistično savremenim metodama, vrši iscrtavanje nadgrobnih spomenika.

Isporuka

Isporuku robe vršimo u dogovorenom roku, kako na teritoriji Republike Srbije tako i u inostranstvu.

Kvalitet

Koristimo isključivo proverene materijale kako bi mogli da ispoštujemo sve Vaše zahteve. Na sve naše radove dajemo garanciju kvaliteta.

Vrednosti