Uređenje Enterijera

Mermer

Mermer je metamorfna stena nastala najčešće od krečnjaka i dolomita. Postoji dosta imitacija koje se, ni po izgledu ni po kvalitetu, ne mogu meriti sa prirodnim mermerom. Lako se održava i odličan je, kada je u pitanju podno grejanje. Za sva pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju.

mermerni i granitni podovi

Granit

Lak za održavanje, nastao hlađenjem magme duboko u unutrašnjosti zemlje, jedan je od najtvrđih materijala. Koristi se za podove, stepeništa, kuhinje… Odlično podnosi veliko opterećenje i temperaturne razlike. Ukoliko imate ili ste ostali bez ideja, kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam da ostvarite Vaše snove.

Kvarc

Kvarc je jedan od najotpornijih materijala. Vrlo elegantnog izgleda i odličnog kavliteta, polako ali sigurno zauzima svoje mesto na tržištu, pored mermera i granita. Idealan je za svaku unutrašnju površinu od kupatila i stepeništa, pa do kuhinjskih ploča.

Podovi

Ukoliko želite nešto drugačije, luksuznog izgleda, moderno i trajno, pogledajte našu galeriju podova od mermera, granita i kvarca. Materijali koje koristimo lagani su za održavanje i imaju duži vek trajanja u odnosu na keramičke pločice i ostale materijale koji se koriste u građevinarstvu.

Stepeništa

Bilo da radite unutrašnja ili spoljna stepeništa, treba voditi računa o kvalitetu materijala i izrade. Lepo dizajnirano i odrađeno stepenište može postati glavna karakteristika Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Naša preporuka za izradu stepeništa je mermer ili granit koji je otporan na mehanička oštećenja, temperaturne razlike i vlagu.

Stolovi

Trpezarijski stolovi izrađeni od meremera ili granita svakom okupljanju, daju svečanu notu. Tu se stvaraju najlepše uspomene raznih događaja i proslava. Bilo da su klub ili trpezarijski stolovi, meremer i granit Vam garantuju dugotrajnost bez tragova svakodnevne upotrebe.

Kamini

Najlepši način da se opustite i uživate je uz kamin u kom gori vatra. Kamini se koriste zbog opuštajućeg ambijenta koji stvaraju i za grejanje prostorija. Ukoliko želite da Vaš dom odiše stilom i toplotom, pravi izbor su kamini, koje uz dugogodišnje iskustvo, uklapamo u svaki prostor.

Kuhinjske ploče

Kuhinjski elementi i radne ploče od mermera i granita, Vašoj kuhinji daju notu profesionalizma i perfekcije.  Radne ploče od mermera i granita, otporne su na visoke temperature i habanje, tako da traju veoma dugo i lake su za održavanje .

Šankovi

Šankovi na kojima će Vam svi zavideti. Svi volimo da ćaskamo sa prijateljima, uz piće, za šankom. U zavisnosti od dizajna šank od mermera ili granita, može se vrlo lako pretvoriti u radnu ploču za pripremu hrane. Zhvalni za održavanje i veoma otporni na sve uticaje.