Nadgrobni spomenici

Spomenici u obliku anđela i srca

Uglavnom se izrađuju za naše prerano preminule, voljene osobe. Sa posebnom pažnjom pristupamo projektovanju i izradi ovog tipa spomenika. Trudimo se da maksimalno izađemo u susret željema naručioca spomenika u obliku anđela ili srca.

Nadgrobni spomenici

Nadgrobni spomenici različitih dimenzija, boja i oblika .Za uspomenu i kao izraz poštovanja za vaše najbliže, nudimo veliki izbor nadgrobnih spomenika. Naše dugogodišnje iskustvo pomaže nam da ispunimo sve Vaše zahteve. Za više detalja budite slobodni da nas kontaktirate.

nadgrobni spomenici
nadgrobni spomenici

Grobnice

Bilo da su porodične ili samo za posmrtne ostatke jedne osobe, grobnice imaju namenu čuvanja tela. Kod grobnica nemate nikakav vid održavanja (trava, korov, dodavanje zemlje,ukrasnog kamena), osim brisanja prašine. Cena grobnica zavisi od mnogo faktora, te je najbolje da nas pozovete i da zajedno nađemo najbolje rešenje.

Kapiteli

Kapitel (od latinske reči capitellum) je sastavni deo stuba, često ukrašen figuralnim ukrasima. Nadgrobni spomenici ovog tipa, svojim stilom, izdvajaju se od ostalih. U izradi možemo koristiti kombinacije boja i vrste granita, a sve prema Vašoj želji.

nadgrobni spomenici

Izdvajamo iz ponude

Najčešća pitanja

Za više detalja, budite slobodni da nas kontaktirate.

Cena zavisi od mnogo faktora: materijala, završne obrade, kubikaže kamena, tako da je najbolje da nas kontaktirate.

Samim tim da postojmo i radimo pod istim imenom, od daleke 1983 godine, dovoljno govori o kvalitetu materijala koje koristimo i o kvalitetu izrade.

Prevoz i montaža su uračunati u cenu i ne postoje “skriveni” troškovi.

Rokovi koje dogovorimo poštujemo zbog Vašeg, a i našeg vremena i zakazanih projekata.